6/02/2008

9- Arge çalışmalarımız


http://www.ttdersi.itgo.com/9urunler.html de ürettiğimiz ürünlerin ve yaptığımız tasarımların daha verimli daha kullanışlı daha yararlı hale gelmesi için tüm öğrenci öğretmen ve velilerden görüş, öneri ve desteklerini bekliyoruz..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

teşekürler çok güzel olmuş site
başarılar

Adsız dedi ki...

Ürünlerin hepsi çok kullanışlı ve güzel. Güvenlik için kullanılan takı kutusu yerden kaldırıldığında ses çalabilen bir sistem geliştirilebilir.

Adsız dedi ki...

Servet Bey: Çok güzel rüzgar gülünü tüm köyümüzde kullanabiliriz çünkü çok elektrikler gidiyor..

Adsız dedi ki...

Rabianın tasarımı kırda çayırda çok işe yarayabilir. Onu motora bağlayabiliriz. Ayrıca çadıra böcek ve sinekleri kovan bir sistem konulabilir.

Adsız dedi ki...

Zeki nin elektrik üreten ayakkabı tasarımı daha geliştirilerek yürürken ayağı ısıtan bir sisteme çevrilebilir.

Adsız dedi ki...

Sevda nın yem verme makinası aynı zamanda hayvanların pisliğini dışarı atan bir sisteme çevrilebilir. Böylece ahıra girmek zorunda kalınmaz

Adsız dedi ki...

Berivan ın alarmlı takı kutusu tasarımında daha sağlam bir kutu kullanılabilirdi. Ayrıca kutuyu kaldırdığımızda ses çalan bir sistem kurulabilir.

Adsız dedi ki...

Ceylan ın dolaşan ipleri açan makinasının fazla puan almamasının sebebi bayanların şenliğe az gelmesinden olabilir. Bayanlar çok beğendi.

Adsız dedi ki...

Taner in yer temizleyen makinasının daha işlevsel bir hale gelmesi için tekerlerinin tırtırlı olması süngerlerinin daha orjinal olması için temizlik gereçleri kullanılan bir sistem konulabilir

Adsız dedi ki...

Sait in projesi çok orjinaldi ve şenliğe gelenlerden en yüksek puanı aldı bunu çorabımıza ayakkabımıza veya vücudumuzun herhangi bir yerine adapte edebiliriz. Ayrıca elektronik bir devre ile ısı (-) ye düştüğünde otomatik çalışaşan bir sistem yerleştirilebilir.

Adsız dedi ki...

AYŞE DOĞAN sitenize ar-ge çalışmasını eklemeniz çok güzel ürünlerin geliştirilmesi ve daha detaya inilmesi için arge çalışması yapılır umarım ögrencilerin yaptığı çalışmalar dahada ilerletilir kullanılır hale getirilir biliyoruzki günümüzde çogu ürünler ar-ge çalışmaları sonucu ortaya çıkmaktadır fikirler geliştililerek ve araştırılarak insanların kullanımına sunulmaktadır ürünleri incelediğimde zaten belli oluyor araştırmalar sonucunda ortaya çıktığı öğrencilere bunların ögretilmesi çok güzel hayatın içinde olmaları biz büyükleri sevindiriyor teşekkür ediyorum

Adsız dedi ki...

AYŞE DOĞAN Isı yayan ve elektrik üreten ayakkabıyı begendim erzurumun sogugunda çok güzel olurdu kim istemezki dışarı çıktığında ayakları sıcacık olsun bu ürün geliştirilerek kışlık ayakkabılarda kullanılmasını çok isterim inanıyorumki yok satar