6/24/2008

30 Haziran - 04 Temmuz 2008 tarihleri arasında Aksaray Hizmetiçi Enstitüsünde il formatörleri olarak toplanıyoruz.

Değerli Meslektaşlarım, Burada dersimizle ilgili olarak bir değerlendirme semineri gerçekleştireceğiz. Dersimizle ilgili gündeme getirilmesini istediğiniz konuları, karşılaştığınız sorun ve sıkıntılarınızı veya varsa düzen, kurgu, yapım kuşaklarına ait öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalardan örnek olarak seçtiklerinize ait görüntülerden bana gönderebilirseniz seminerde sergilenmesini sağlayabilirim.. Okulunuzda düzenlemiş olduğunuz şenlik görüntüleride olabilir. Ayrıca sizler tarafından geliştirilen bilim insanlarının yaşamlarına ait örnekler, buluş ve tasarım hikayelerine ait örnek çalışmalarınızıda bekliyorum.İyi çalışmalar dilerim.. Saygılarımla..
Ahmet ÖKSÜZERTeknoloji ve Tasarım İl FormatörüSaltukbey İlköğretim OkuluERZURUM

1 yorum:

Celal dedi ki...

Tekkürler hocam. Öncelikle bu yılki çalışmalarımızdan okul ve çevre olarak çok zevk aldık ve çalışmalarımızı www.ttdersi.itgo.com sitesinde yayınladık. Kaynak göstererek bu sitedeki çalışmalarımızı seminerlerinizde gösterirseniz seviniriz.
Ayrıca dersimiz genelde insan beyninin sağ tarafına hitap ettiği için (yaratıcılık, hayalgücü vb) bu kapasitemizi dört kat artıran, dünyada kullanılan mükemmel teknikler var. Türkiyede ise dünya hafıza şampiyonumuz Melik Safi Duyar var ve 'Fotografik Hafıza Teknikleri' adlı eseri var. Buna benzer eserlerin dersimizin müfredatına konulması çok güzel olur diye düşünüyorum.
Celal ÖNGÜN
Teknoloji ve Tasarım Dersi
Alagöz İ.Ö.O. Horasan/ERZURUM